header image

ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN

01/09/2009

ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ

Καλωσήρθατε!

Οι διακοπές σιγά-σιγά τελειώνουν αλλά οι εικόνες της θάλασσας ακόμη μας εμπνέουν.

Ο καιρός πλησιάζει και οι προετοιμασίες κορυφώνονται.

Διαβάστε, λοιπόν, το μήνυμά μας και πάρτε και εσείς μέρος στη δημιουργική χαρά μας.

Πέρσι, όταν σας καλέσαμε να φτιάξετε χαρταετούς (ΜΑΖΙ ΠΕΤΑΜΕ ΨΗΛΑ - Η Γιορτή των Χαρταετών) μας συγκινήσατε με τη συμμετοχή σας, μας εκπλήξατε με τη δημιουργικότητά σας και χαρίσατε στα παιδιά του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN χαρά και έμπρακτη υποστήριξη.

Φέτος σας προσκαλούμε να ...ταξιδέψουμε μαζί.

Με χρωματιστά χαρτιά, πινέλα και μπογιές, γυαλί, χάντρες, ψηφίδες, ξύλο, μέταλλο ή ό,τι άλλο σας εμπνέει περιμένουμε να φτιάξετε για μας καράβια, βάρκες, ιστιοφόρα και έργα γεμάτα εικόνες της θάλασσας.

Θα τα παρουσιάσουμε όλα, από τις 12 Οκτωβρίου και για μια εβδομάδα, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Κατούνη και το βράδυ της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2009, σε μια χαρούμενη γιορτή, θα πουληθούν, σε συμβολικές τιμές.

Τα έσοδα θα διατεθούν και πάλι για τη δημιουργία Μονάδας Αυτόνομης Διαβίωσης και Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN.

Τη διοργάνωση αναλάβαμε μαζί, η Γκέλη Δούμπη και η Ομάδα Εθελοντών που δημιουργήθηκε μετά την περσινή Γιορτή των Χαρταετών.

Για ενημέρωση και πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με οποιοδήποτε από τα παρακάτω τηλέφωνα:

6977 267974 Γκέλη Δούμπη

6974 648910 Χριστίνα Θεοφιλίδου

6942 265944 Σωτήρης Αντωνιάδης

6972 095589 Μαρία Σβήγγα

6996 720530 Ιάσων Κουτσομητέλης


Τα έργα θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Μην ανησυχείτε. Προλαβαίνετε, αρκεί ...να πιάσετε αμέσως δουλειά!

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά!

Φωτογραφικό Υλικό