header image

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΤΟΕ 2009-2010

07/10/2009








Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2009





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ



συναδέλφων του ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ





Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


Το θεατρικό τμήμα της ΟΤΟΕ που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, έθεσε τις βάσεις και έδωσε το κουράγιο για τη συνέχεια της λειτουργίας του φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια.


Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι μόχθησαν με επιμονή, υπομονή και μεράκι και τον περασμένο Μάιο ανέβασαν με μεγάλη επιτυχία την παράσταση «Ράφτης Κυριών» του Georges Feydeau.


Το τμήμα θα λειτουργήσει και φέτος, μαζεύοντας ζωντάνια, ταλέντο, εμπειρίες και γνώση. Ο ερασιτεχνισμός και η συνεχής αναζήτηση είναι η θεμελιώδης βάση αυτού του θεατρικού παιχνιδιού.


Καλούνται οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σ’ αυτές τις όμορφες προσπάθειες, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.


Το θέατρο τους έχει ανάγκη όλους. Είτε μελλοντικά αναλάβουν ρόλο ηθοποιού είτε όχι, είτε αυτούς που στο παρελθόν είχαν μικρότερη ή μεγαλύτερη εμπειρία (και είναι αρκετοί),είτε συναδέλφους που έχουν σχετικές σπουδές και θέλουν να συμβάλουν σ’ αυτήν την προσπάθεια.


Οι συμμετοχές πρέπει να αποστέλλονται στη Γραμματεία Πολιτισμού της ΟΤΟΕ (υπόψη σ. Σοφίας Κάντα τηλ. 210 36.42.712),στο φαξ 210 36.40.429 ή στο email otoe@otoe.gr, με πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου (ήτοι Ονοματεπώνυμο, Τράπεζα, τηλέφωνο σταθερό ή κινητό), μέχρι την Παρασκευή 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.




Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




Σ. ΚΟΥΚΟΣ Α. ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ