header image

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ "ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ" ΟΤΟΕ 4 & 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

17/02/2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ» ΟΤΟΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


Συνεχίζοντας τις Περιπλανήσεις μας στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά οργανώνουμε κάτι διαφορετικό!

Επειδή ο καιρός δεν μας επιτρέπει τους περιπάτους, θα «φέρουμε» την Αθήνα στα γραφεία μας. Σας προτείνουμε, λοιπόν, δύο «περιπάτους» με τη βοήθεια υπέροχων φωτογραφιών και slide και βέβαια με ξεναγό την κα ¶ρτεμη Σκουμπουρδή.


1ος «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 5 μμ

Από τη μικρή Αθήνα της Τουρκοκρατίας, στην Αθήνα, τη μικρή Πρωτεύουσα του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους. Μέσα από διαφάνειες θα γνωρίσουμε τη μαγική πόλη και την πολυτάραχη Ιστορία της κατά τον 19ο αιώνα. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009.


2ος «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» Η ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΘΗΝΑ : ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 5 μμ

Οδοιπορικό με διαφάνειες που αναφέρονται στην Πρωτεύουσα του Αθηναϊκού κλασικισμού, στα μνημεία και τους ανθρώπους, που δημιούργησαν και δόξασαν τη νεοκλασική Αθήνα. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009.


Οι «περίπατοι» θα λάβουν χώρα στα γραφεία της ΟΤΟΕ, Βησσαρίωνος 9 & Σίνα, 4ος όροφος.

Για την καλύτερη οργάνωση των «περιπάτων», παρακαλούμε να δηλώσετε τις συμμετοχές σας στη Γραμματεία Πολιτισμού της ΟΤΟΕ, υπόψη κας Σοφίας Κάντα (στο φαξ 210-36.40.429 ή στο email otoe@otoe.gr ),δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, περίπατο, σύνολο ατόμων και τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό, κινητό). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ