header image

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

18/04/2012



ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ


Τσαμαδού 94, 262 22 – ΠΑΤΡΑ, ΤΗΛ & FAX 2610 315656 E-Mail: otoeach @otenet.gr



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΒΛΙ 2011 - 2012




Μετά από έναν Μαραθώνιο αγώνα που προηγήθηκε με 19 Τουρνουά Τάβλι, ήλθε η ώρα να στεφθεί ο Πρωταθλητής περιόδου 1011 – 2012.




Στην εκδήλωση που διήρκεσε 7 μήνες πήραν μέρος συνολικά 22 συνάδελφοι και οι 8 που ξεχώρισαν για την τελική φάση ήταν με βαθμολογική σειρά οι : Αντώνης Ξυλιάς, Νίκος Ζαχαρόπουλος, Βασίλης Ιωάννου, Θανάσης Καράτσης, Γιάννης Σταυλιώτης, Σπήλιος Κωνσταντινίδης, Σπύρος Σουβαλιώτης και Θόδωρος Γιαννακόπουλος. Οι παραπάνω συνάδελφοι πρέπει να βρίσκονται στη Λέσχη μας την προσεχή Πέμπτη 19 Απρίλη ώρα 18:00, μαζί με τους 2 πρώτους αναπληρωματικούς που είναι οι Άγγελος Πετράκος και Σπύρος Θεοδωρόπουλος (προκειμένου να αναπληρώσουν τυχόν απόντες) για τους αγώνες της Τελικής Φάσης.




Η Τελική Φάση θα γίνει με αγώνες νοκ – άουτ στους 11 νικηφόρους πόντους μετά από κλήρωση. Για τους τρεις πρώτοι νικητές έχουν αθλοθετηθεί κύπελλα.




Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι στόχοι που θέσαμε για την επιτυχία του Πρωταθλήματος έχουν επιτευχθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Τα τουρνουά σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, τόσο από οργανωτικής όσο και από αγωνιστικής άποψης. Οι αγώνες έγιναν μέσα στα πλαίσια της ευγενικής άμιλλας και δεν παρατηρήθηκε ούτε μια παρεξήγηση ή ένσταση. Άρα μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε και τον μεγάλο μας στόχο, που ήταν η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων. Ελπίζουμε ότι στην επόμενη αγωνιστική περίοδο η συμμετοχή συναδέλφων θα είναι μεγαλύτερη.




Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε τους κυπελλούχους των 19 τουρνουά περιόδου 2011 – 2012.:




Αντώνης Ξυλιάς 5 κύπελλα, Νίκος Ζαχαρόπουλος και Βασίλης Ιωάννου από 4, Θόδωρος Γιαννακόπουλος 2 και Γιάννης Σταυλιώτης, Άγγελος Πετράκος, Σπύρος Σουβαλιώτης και Θανάσης Καράτσης από 1.







Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,



TO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ