header image

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

01/06/2012






ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ


Τσαμαδού 94, 262 22 – ΠΑΤΡΑ, ΤΗΛ. & FAX 2610 315656 E-Mail: otoeach@otenet.gr



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




v ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ




Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Τένις που για πρώτη φορά οργάνωσε η Λέσχη μας. Πήραν μέρος 8 συνάδελφοι, συμμετοχή που για αρχή θεωρείται ικανοποιητική. Νικητής ο συνάδελφος της Τράπεζας Πειραιώς Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος και 2ος ο συνάδελφος Σωτήρης Καρράς της ALPHA BANK. Το ραντεβού για το επόμενο τουρνουά ανανεώνεται για το φθινόπωρο όπου αναμένεται να συμμετάσχουν πολύ περισσότεροι συνάδελφοι. Στη φωτογραφία από αριστερά οι Σωτήρης Καρράς, ο Πρόεδρος της Λέσχης Βασίλης Τζόλας και ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, αμέσως μετά την απονομή των επάθλων.






v ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΟΛ




Καταρτίσθηκε η ομάδα μπάσκετ μπολ της Λέσχης μας που θα πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα Επαγγελματικών Κλάδων που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Πατρέων. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 24 ομάδες. Στην ομάδα μας θα πάρουν μέρος οι συνάδελφοι: Αλ. Κυρσανίδης (Πειραιώς),Δημ. Σπίνος (MARFIN),Ι. Βυζάς (Αχαϊκή),Παν. Αρβανίτης (ALPHA),Γρ. Κανελής (Αχαϊκή),Παν. Δουρδούνης (ΕΤΕ),Δημ. Τρυφωνόπουλος (FBB BANK),Παν. Άκουρος (Αχαϊκή),Γρ. Αθανασόπουλος (ΕΤΕ),Γεωργ. Παππάς (Αχαϊκή),Γεωργ. Μακράκης (ΕΤΕ),Βασ. Καταπόδης (Πειραιώς),Δημ. Γκοτσόπουλος (Αχαϊκή),Δ. Κουτρούλης (Ελλάδος),Παν. Ροντογιάννης (EUROBANK),Ι. Μενεγής (Κύπρου),Δημ. Μούτσιος (ΕΤΕ) και Γεωργ. Τριανταφύλλου (Ταχ. Ταμιευτ.). Αρχηγός και υπεύθυνος της ομάδας όπως πάντα ο συνάδελφος της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργος Αναστασίου.


Καλούς αγώνες και καλή επιτυχία !!!





v Η 56η ΠΑΝΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΤΡΑΣ




Θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Πολυιατρείων του Ο.Α.Τ.Υ.Ε., που στεγάζονται στην οδό Πατρέως 6 & Αγ. Ανδρέου στον 4ο όροφο (πάνω από την Αγροτική Τράπεζα),την Τρίτη 19, Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Ιουνίου, από 08:30 - 13:30 και 19:00 - 21:00.




Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΟΛΑΣ ΤΟΤΑ ΦΩΚΑ