header image

ΠΑΝΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 19, 20 & 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

05/06/2012






ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ





· ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


· ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


· ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


· ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΓΕΝΙΚΗΣ Κ.Λ.Π.


· ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


· ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


· ΕΤΒΑ - ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ






ΠΑΤΡΑ, 5 Ιουνίου 2012




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



ΘΕΜΑ : ΠΑΝΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 19, 20 & 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012






Συνάδελφοι,




Η αιμοδοσία στο χώρο των Τραπεζών με τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά συμμετοχής, έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση, τόσο των ιδίων των αιμοδοτών, όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.




· Ο συνάδελφος εθελοντής αιμοδότης, αλτρουϊστής στη συνείδηση και ελεύθερος στη σκέψη, έχει ενστερνισθεί την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς αίματος σαν έκφραση πανανθρώπινης αλληλεγγύης.


· Αναγνωρίζει την κοινωνική συμβολή του σαν τρόπο ζωής, προσφέρει συνειδητά και αυθόρμητα για το γνωστό και άγνωστο «πάσχοντα συνάνθρωπό του».


· Μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία φθάνει κανείς στον πιο ψηλό βαθμό κοινωνικής συμμετοχής. Το ατομικό και το συλλογικό στοιχείο συμφιλιώνονται αρμονικά, όπως επίσης η κοινωνική συνείδηση και υπευθυνότητα με την προσωπική ηθική δικαίωση και ικανοποίηση.






Συνάδελφοι,




Στις 19, 29 & 21 Ιουνίου πραγματοποιείται η δεύτερη μέσα στο 2012, εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο μας. Θα γίνει όπως πάντα με την οργάνωση της Λέσχης Τραπεζικών Πάτρας και τη συνεργασία του Περιφερειακού Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» στα Πολυιατρεία του Ο.Α.Τ.Υ.Ε., που βρίσκονται στην οδό Πατρέως αριθ. 6, στον 4ο όροφο (πάνω από την Αγροτική Τράπεζα), στις ώρες 08:30 - 13:30 και 19:00 - 21:00.




Η προσφορά αίματος των συναδέλφων αιμοδοτών μας, θα δώσει για μία ακόμη φορά το στίγμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης των εργαζομένων στο χώρο μας και θα αμβλύνει σημαντικά το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης αίματος στον τόπο μας.






ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΠΑΝΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΩΝ