header image

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

25/09/2012

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ


Τσαμαδού 94, 262 22 - ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ& FAX 2610 315656 E-Mail: otoeach @otenet.gr




Πάτρα, 26 Σεπτέμβρη 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Αγαπητοί συνάδελφοι,




Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και καλό χειμώνα. H Λέσχη θα είναι και πάλι μαζί σας με σειρά πολιτιστικών, πνευματικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Στις εκδηλώσεις μας αυτές μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους.





ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ



Ø ΜΠΡΙΤΖ




Η μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε την προηγούμενη περίοδο μας «υποχρεώνει» να συνεχίσουμε αυτή τη δραστηριότητα. Το 3ο δεκαήμερο του Οκτώβρη θα αρχίσουμε μαθήματα για αρχάριους που θα γίνονται κάθε Τετάρτη σε νέο τμήμα, ενώ από τη Δευτέρα 1 Οκτώβρη και ώρα 18:30 αρχίζουν τα Τουρνουά του παλαιού Τμήματος. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό (και μάλιστα Ολυμπιακό) άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια αθλείσαι. Μέσα από μία σειρά 12 μαθημάτων, εκτός από τη θεωρία κάνετε και πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. Έτσι, σε κάθε τμήμα, που αποτελείται από 20 - 25 άτομα, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις συγκινήσεις του παιχνιδιού. Όταν λέμε για μαθήματα μην σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.


Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο φαξ ή στο E-mail της Λέσχης γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και τα τηλέφωνά τους ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το συν. Βασίλη Τζόλα τηλ. 6937 221911.


Για πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ : www.hellasbridge.org




Ø ΣΚΑΚΙ




Το σκάκι θεωρείται σαν το κατ’ εξοχή πνευματικό άθλημα. Τα μαθήματα σκακιού απευθύνονται σε παιδιά από έξη χρονών, θα παραδίδονται στη Λέσχη μας κάθε Σάββατο από 15:00 έως 17:00, από έμπειρο προπονητή.


Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο φαξ ή στο E-mail της Λέσχης γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, τα τηλέφωνά τους και την ηλικία του παιδιού τους ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το συν. Βασίλη Τζόλα τηλ. 6937 221911. Τα μαθήματα – εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον – θα αρχίσουν το Νοέμβρη.




Τα δίδακτρα για τα μαθήματα των παραπάνω αθλημάτων θα καθοριστούν μετά από τις δηλώσεις συμμετοχής.




ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ






Ø Μαθήματα κιθάρας, μπουζουκιού, αρμονίου, πιάνου




Με το ίδιο ποσό μηνιαίων διδάκτρων που ισχύει τα τελευταία 6 χρόνια (€ 25),οι συνάδελφοι και τα παιδιά τους μπορούν γρήγορα και εύκολα να μάθουν κιθάρα, μπουζούκι και αρμόνιο από τον δοκιμασμένο εκλεκτό καλλιτέχνη κ. Ορέστη Λιόπετα. Επίσης μπορούν να κάνουν και μαθήματα πιάνου (θεωρητικά, ανώτερα θεωρητικά κ.λπ.). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο φαξ ή στο E-mail της Λέσχης γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και τα τηλέφωνά τους ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το συν. Βασίλη Τζόλα τηλ. 6937 221911.




ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ




Ø ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ




Μετά την επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα χρόνια και πάντα με στόχο τη γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων, από τη Παρασκευή 12 Οκτώβρη και κάθε Παρασκευή (εκτός των μεγάλων εορτών) στην αίθουσα της Λέσχης θα διεξάγονται οι αγώνες των τουρνουά του Πρωταθλήματος ταβλιού της Λέσχης μας.


Οι αγώνες θα γίνονται με σύστημα πουλ (όλοι με όλους) σε ομίλους. Θα παίζονται 3 παιχνίδια (πόρτες, πλακωτό, φεύγα) από μια φορά. Η βαθμολογία που θα τηρείται είναι : Νίκη 2 βαθμοί, ισοπαλία 1 βαθμός και ήττα 0. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύσουν κατά σειρά τα εξής κριτήρια:


1. Το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα


2. Το μεγαλύτερο άθροισμα πόντων (σκορ)


3. Αγώνας μπαράζ μιας παρτίδας στις πόρτες.


Προκειμένου οι συνάδελφοι ταβλαδόροι να έχουν αποδεικτικά στοιχεία της .... ταβλικής τους δεξιοτεχνίας, τα τουρνουά θα είναι αυτοτελή, δηλαδή κάθε Παρασκευή ο 1ος νικητής θα κερδίζει κύπελλο και οι 2ος και 3ος μετάλλιο. Παράλληλα - και μέχρι το τέλος Απρίλη 2013 - οι βαθμολογίες που θα παίρνουν οι παίκτες σε κάθε επί μέρους πρωτάθλημα (1ος ν βαθμούς, 2ος ν-1, 3ος ν-2 κ.λπ. όπου ν = αριθμός συμμετεχόντων) θα αθροίζονται και οι 8 που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών θα παίξουν μεταξύ τους για το έπαθλο και το δίπλωμα του πρωταθλητή περιόδου 2012 - 2013. Οι αγώνες θα αρχίζουν στις 18:30. Οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των αγώνων ένα τέταρτο νωρίτερα. Για την αντιμετώπιση μέρους των εξόδων, η συμμετοχή σε κάθε τουρνουά θα συνοδεύεται με το συμβολικό ποσό του € 1 (ενός ευρώ).


ΑΘΛΗΤΙΚΑ



Ø ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΜΠΑΣΚΕΤ




Εν όψει των πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Κλάδων του Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Πατρέων οι ομάδες μας θα δώσουν φιλικούς αγώνες. Εκτός των παικτών της περυσινής περιόδου μπορούν να λάβουν μέρος και νέοι παίκτες που θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον Έφορο Αθλητικών Εκδηλώσεων συν. Γρηγόρη Αθανασόπουλο, τηλ. 6938 349459 ή στον υπεύθυνο των ομάδων μας συν. Γιώργο Αναστασίου, τηλ. 6979 023958.




ΔΙΑΦΟΡΑ



Βρισκόμαστε σε επαφή με την ΚΑΕ «Απόλλων Πατρών» που γίνεται Εταιρία Λαϊκής Βάσης για την διάθεση μετοχών στους συναδέλφους σε προνομιακή τιμή και με την εταιρία «Γερμανός» για οικονομικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας θα τα μάθετε σε νεότερη ανακοίνωση.



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ







Παρακαλούμε τους υπεύθυνους των καταστημάτων να φροντίζουν ώστε να λαμβάνουν γνώση των ανακοινώσεών μας όλοι οι συνάδελφοι.