header image

10η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΟΤΟΕ- ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ & Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ

26/10/2012






Α.Π. 13573


Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2012


Προς


o τους Συλλόγους – Μέλη της Ο.Τ.Ο.Ε.


Υπόψη Προέδρου & Πολιτιστικού Υπευθύνου


o τα Νομαρχιακά Παραρτήματα της Ο.Τ.Ο.Ε.


o τις Πολιτιστικές Λέσχες της Ο.Τ.Ο.Ε.






Θέμα: 10η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΟΤΟΕ


ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012


«ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ & Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ»




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ώρα 10 πρωί πραγματοποιείται η 10η Πολιτιστική Συνδιάσκεψη φορέων της ΟΤΟΕ (Αίθουσα ΟΤΟΕ, Βησσαρίωνος 9 & Σίνα, 4ος όροφος).


Προσκαλούνται να την παρακολουθήσουν και να συνεισφέρουν με τις προτάσεις τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες.


Στην ίδια αίθουσα της ΟΤΟΕ με την ευκαιρία της Συνδιάσκεψης, η Γραμματεία Πολιτισμού διοργανώνει μια εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου με τον γενικό τίτλο «Ένα απόγευμα – Ένα βιβλίο και η συγγραφέας του».


Το ραντεβού στις 5 το απόγευμα θα είναι με την κυρία Ελένη Γούλα, συγγραφέα του βιβλίου διηγημάτων


«Σοκολάτα και άλλες αμαρτίες».


Επιμέλεια και έκδοση από τον «Μανδραγόρα».


Η Ελένη Γούλα θα μιλήσει για το βιβλίο και θα αναγνωστούν αποσπάσματα. Η Κατερίνα Θεοδωράτου, συνάδελφος, μεταφράστρια, θεατρολόγος, θα βοηθήσει στην ανάλυση και τη συζήτηση.


Τα διηγήματα του βιβλίου αναφέρονται σε ένα κορίτσι, που μεγαλώνει στην ελληνική επαρχία του '60. Τελειώνει το Δημοτικό στο χωριό, πηγαίνει στην κοντινή κωμόπολη για το Γυμνάσιο και τελικά, φοιτήτρια, μετακομίζει στην πρωτεύουσα των πολλών εκατομμυρίων. Σπουδάζει, ταξιδεύει, κάνει φιλίες, ερωτεύεται και καταγράφει τις ιστορίες που ζει και παρατηρεί, τις καθημερινές ιστορίες που συμβαίνουν γύρω μας. Δεκαεπτά αφηγήσεις που συνθέτουν το παζλ της διαδρομής μιας πιτσιρίκας που γίνεται γυναίκα με κριτική σκέψη, ευαίσθητη, χαμηλόφωνη, αληθινή και ταυτόχρονα διεισδυτική, ανήσυχη και ανυπόταχτη.


Η Ελένη Γούλα γεννήθηκε το 1960 στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως καθηγήτρια στη Μέση Εκπαίδευση.


Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας στη Συνδιάσκεψη και την απογευματινή εκδήλωση στο email: otoe @otoe.gr ή στο φαξ 210-36.40.429 για τη Γραμματεία Πολιτισμού. Επικοινωνείτε με τον Τάκη Σκαρτσολιά στο τηλ. 210 3643872 ή 210 3647668 για διευκρινήσεις ή πληροφορίες.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ