header image

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

10/06/2013




ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ


Τσαμαδού 94, 262 22 – ΠΑΤΡΑ, ΤΗΛ. & FAX 2610 315656 E-Mail: otoeach@otenet.gr





Αγαπητοί συνάδελφοι,




Σας γνωρίζουμε ότι η 58η Παντραπεζική Αιμοδοσία Πάτρας θα γίνει στον χώρο των Πολυιατρείων του Ο.Α.Τ.Υ.Ε., που στεγάζονται στην οδό Πατρέως 6 & Αγ. Ανδρέου στον 4ο όροφο (πάνω από την Αγροτική Τράπεζα),την Τρίτη 18, Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, από 08:30 – 13:30 και 19:00 – 21:00.




Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, όχι μόνον γιατί η ο θεσμός που εγκαινιάσαμε πριν από 29 περίπου χρόνια συνεχίζει να υπάρχει, αλλά και γιατί με τη δική σας αθρόα συμμετοχή και συμπαράσταση, πέτυχαν οι στόχοι που τότε είχαν μπει:




ü Οι τραπεζοϋπάλληλοι αιμοδότες απέδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. H ανταπόκρισή σας στα 79 «προσκλητήρια αγάπης» της Λέσχης μας που προηγήθηκαν στην Πάτρα και το Αίγιο ήταν πραγματικά συγκινητική.


ü Οι τραπεζοϋπάλληλοι αιμοδότες έχουν πια καταστεί μία μεγάλη «αιμοδοτική δύναμη» και απολαμβάνουν του σεβασμού, της εκτίμησης και της αναγνώρισης όλων των φορέων και προσώπων που εμπλέκονται στον θεσμό της αιμοδοσίας στην Ελλάδα, αφού με την προσφορά τους «σώζουν ζωές» συνανθρώπων καθημερινά.


ü Οι τραπεζοϋπάλληλοι αιμοδότες απολαμβάνουν του προνομίου της κάλυψης των αναγκών τους σε αίμα, άμεσα, σε οποιαδήποτε ποσότητα και σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας βρεθούν. Στις ανάγκες συμπεριλαμβάνονται και αυτές του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος (σύζυγοι, παιδιά, ανύπαντρα αδέλφια, γονείς).


ü Στη «δύναμη» των αιμοδοτών μας προστίθενται καθημερινά συγγενείς και φίλοι συναδέλφων μας, καθιστώντας τη θέση μας ακόμη πιο ισχυρή σε θέματα κάλυψης αναγκών, τόσο σε κλαδικό όσο και σε νομαρχιακό επίπεδο.




Η συμμετοχή σας και στην 58η Παντραπεζική Αιμοδοσία Πάτρας θα μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και το κουράγιο να συνεχίσουμε.




Με χαρά θα δεχτούμε και τους φίλους ή συγγενείς σας που θα θελήσουν να ενταχθούν στον «τραπεζικό αιμοδοτικό χώρο».




Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλό καλοκαίρι.




Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΟΛΑΣ ΤΟΤΑ ΦΩΚΑ