header image

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΤΟΕ.

10/09/2013

Προς τους



Συλλόγους – Μέλη της ΟΤΟΕ


Υπόψη υπεύθυνου Πολιτισμού








ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ




Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι φέτος (2013-2014) θα επαναλειτουργήσει το θεατρικό τμήμα της Ομοσπονδίας. Είναι, πλέον, γνωστό ότι το θεατρικό ξεκινώντας από τώρα έχει ως κατεύθυνση – προσανατολισμό το ανέβασμα παράστασης την Άνοιξη του 2010.


Η Γραμματεία απευθύνεται σε συναδέλφους – συναδέλφισσες που θέλουν να βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια να αποστείλουν την συμμετοχή τους στην Γραμματεία Πολιτισμού για το θεατρικό τμήμα.


Σημειώνεται εξ’ αρχής ότι όσοι καταθέσουν την συμμετοχή τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σχετικές πρόβες γίνονται τις καθημερινές μετά την δουλειά (τρεις φορές την εβδομάδα στην αρχή) και αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν και Σάββατο ή Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι αυτό/ή που θα καταθέσει την επιθυμία του, καταθέτει, ταυτόχρονα, και την δέσμευσή του να μην κρεμάσει τους υπόλοιπους και την δουλειά που απαιτείται.


Το θεατρικό τμήμα πέραν των ρόλων που θα ανατεθούν είναι ανοικτό να δεχθεί συμμετοχές – συνεργασίες από συναδέλφους/σες που αγαπούν πραγματικά το θέατρο για να βγει σε πέρας η θεατρική παράσταση. Έτσι αν κάποιοι-ες θέλουν ενεργή συμμετοχή, ενδεικτικά αναφέρουμε την επικοινωνία, το πρόγραμμα, την σκηνογραφία, τους φωτισμούς, την μουσική επιμέλεια κ.λπ. με το σκεπτικό ότι ο ερασιτεχνικός θίασος δεν εξαντλείται μόνο στους ρόλους.


Καλείστε να αποστείλετε τις συμμετοχές σας στην Γραμματεία Πολιτισμού (υπεύθυνος Τάκης Σκαρτσολιάς) στο fax. 2103640429, email: skartsolias @otoe.gr ή otoe @otoe.gr , τηλ. επικ. 2103643872.


Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν την συμμετοχή τους μέχρι την Παρασκευή 20/9/2013.










Συναδελφικά,


ΤΑΚΗΣ ΣΚΑΡΤΣΟΛΙΑΣ


Γραμματέας Πολιτισμού της ΟΤΟΕ