header image

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ

15/10/2015

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2015

Προς τους

Συλλόγους Μέλη της ΟΤΟΕ

Υπόψη Γραμματέα Πολιτισμού και των συναδέλφων τραπεζοϋπαλλήλων οικείων Συλλόγων

 

ΠΡΟΤΑΣΗ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


Η Γραμματεία Πολιτισμοί της ΟΤΟΕ προτείνει σε συναδέλφους και συναδέλφισσες το Πρόγραμμα της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας για το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ΣΤΟΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ, που βρίσκεται στον ένατο χρόνο λειτουργίας του.


Η Στοά τού Βιβλίου κατόρθωσε, τα 19 χρόνια που λειτουργεί ήδη, να καταστεί σημείο αναφοράς για ό,τι έχει σχέση με το βιβλίο και παράλληλα να αναπτύξει μια ευρύτερη πνευματική, πολιτιστική και επιστημονική δραστηριότητα Παλαιό όραμα τής Στοάς τού Βιβλίου να διευρύνει τους ορίζοντες τής σκέψης του και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα με σειρές μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων. Η όλη σειρά


μαθημάτων έχει το κατεξοχήν χαρακτηριστικό της παιδείας, την ελεύθερη επιλογή και παρακολούθηση μαθημάτων με μόνο κριτήριο το προσωπικό ενδιαφέρον. Το «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο τής Στοάς τού Βιβλίου» βρίσκεται στον ένατο χρόνο λειτουργίας του. Στον 27o Κύκλο Μαθημάτων (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2015) θα διδάξουν επίλεκτα μέλη της ελληνικής και διεθνούς πανεπιστημιακής κοινότητας για θέματα τής ειδικότητάς τους, που αναφέρονται στην ελληνική γλώσσα, στα μεγάλα μνημεία τής Δυτικής Ελλάδας, στην τέχνη τού κινηματογράφου, στη νεοελληνική ποίηση, τη φιλοσοφία, την τέχνη τού χορού.


Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι, αφού επιλέξουν τον κύκλο ή τους κύκλους μαθημάτων, πρέπει να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία των Προγραμμάτων, είτε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Στοάς Βιβλίου (www.stoabibliou.gr)

Δήλωση ενδιαφέροντος

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική δήλωση μέχρι την έναρξη των μαθημάτων ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα τής Στοάς τού Βιβλίου (www.stoabibliou.gr). Εναλλακτικά μπορούν να τη συμπληρώσουν εντύπως στα γραφεία τής Στοάς τού Βιβλίου ή να αποστείλουν την τελευταία σελίδα του εντύπου με φαξ στο 210-3310090. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Οικονομική συμμετοχή στο κόστος των μαθημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι για τη διευκόλυνση των σπουδαστών τού Ελεύθερου Πανεπιστημίου μειώνεται το


κόστος παρακολούθησης των μαθημάτων. Συγκεκριμένα: Για σειρά 10 μαθημάτων το κόστος είναι 80 € (από 100 €) και για σειρά 5 μαθημάτων το κόστος είναι 50 € (από 70 €). Oι φοιτητές και οι άνεργοι δικαιούνται έκπτωση 30%. Σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δεύτερη σειρά μαθημάτων παρέχεται έκπτωση 15%. Σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και πέραν τής δεύτερης σειράς παρέχεται έκπτωση 20% ανά σειρά.


Πληροφορίες

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.30-15.30, στα γραφεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας στη Στοά τού Βιβλίου: Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, τηλ.: 210-3244538 και 210-3253989, καθώς και στην ιστοσελίδα τής Στοάς τού Βιβλίου (www.stoabibliou.gr). H Στοά τού Βιβλίου διατηρεί το δικαίωμα τυχόν αλλαγών στο πρόγραμμα, για τις οποίες θα ενημερώνονται οι παρακολουθούντες κυρίως μέσω τής ιστοσελίδας της.


Δήλωση ενδιαφέροντος


Επώνυμο ...............................................................................................................


Όνομα ...............................................................................................................


Όνομα πατέρα. ........................................................................................................


Ηλικία............ Επάγγελμα........................................................................................


Eίμαι φοιτητής/-τρια Πανεπιστημίου ...........................................................................


Γραμματικές γνώσεις – Σπουδές (εάν


υπάρχουν).......................................................


.....................................................................................................................................


Διεύθυνση: Οδός................................................................................. Αριθμός............. Περιοχή................................................................................. Τ.Κ. ...............................


Τηλέφωνα επικοινωνίας*................................................................................................ Κινητό*........................................... E-mail*...................................................................




Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω τη σειρά μαθημάτων:


(Μπορείτε να επιλέξετε από μία μέχρι και τέσσερεις σειρές)


· 5 Μαθήματα για την ελληνική γλώσσα (Γεώργιος Μπαμπινιώτης)

· 5 Μαθήματα Αρχαιογνωσίας (Βασίλης Λαμπρινουδάκης, συντονιστής)

· 5 Μαθήματα για την τέχνη τού κινηματογράφου (Γιάννης Σμαραγδής)

· 5 Μαθήματα για τη νεοελληνική ποίηση (Ευριπίδης Γαραντούδης)

· 5 Μαθήματα για τη Φιλοσοφία (Παύλος Κόντος)

· 5 Μαθήματα για τον χορό


* Η αναγραφή των στοιχείων είναι υποχρεωτική για την έγκαιρη ενημέρωση

Ημερομηνία Υπογραφή




Για την ΟΤΟΕ μπορεί να επικοινωνείτε με την Γραμματεία Πολιτισμού, συν. Τάκη Σκαρτσολιά, τηλ. 210 3388280, skartsolias@otoe.gr.




Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΤΟΕ