header image

Πρωινό άνοιγμα των γραφείων της Λέσχης

02/11/2015

ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Βασ. Ηρακλείου 32 - 546 23 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ( 2310 257101 -2, - FAX 2310 270 668


e-mail: lestythes@otoe.gr 1939 – 2015 " Facebook: lestythes@gmail.com"


76 Χρόνια Λέσχη Τραπεζικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης


Διέξοδο στο Αδιέξοδο της καθημερινότητας


"H Λέσχη μας το στέκι μας"




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 262


Θεσσαλονίκη, 26 . 10 . 2015


 

 


Πρωινό άνοιγμα των γραφείων της Λέσχης





Συνάδελφοι, φίλοι,

Μέσα στο πλαίσιο λειτουργίας της Λέσχη μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την αξιοποίηση από τους συναδέλφους, ιδίως τους "αποφοίτους"! των υποδομών της Λέσχης.

Στον πολυχώρο της Λέσχης, ο οποίος βρίσκεται στον 8ο όροφο επί της οδού Βασ. Ηρακλείου 32 οικοδομής, δίπλα στην οδό Αριστοτέλους, υπάρχει υποδομή χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών για Internet, υπάρχει τηλεόραση, εγκαταστάσεις για στερεοφωνική μουσική, σκεύη και εξοπλισμός κουζίνας για χρήση από τους επισκέπτες.


Όσοι συνάδελφοι αδειούχοι, η "απόφοιτοι" ευρίσκονται στο κέντρο της πόλης, ή αλλού, και θέλουν να συναντηθούν, τους προτείνουμε ένα φιλόξενο χώρο, τη Λέσχη μας, το στέκι μας!


Κάθε Τετάρτη λοιπόν και ώρα 11:00 μέχρι 16:00, τα γραφεία της Λέσχης θα είναι ανοικτά, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης, και έφορος χορευτικών Μπάγια Ζωή, θα έχει την φροντίδα των επισκεπτών!


Συνάδελφοι,

σε αυτούς του δύσκολους καιρούς που οι εργαζόμενοι, οι συνάνθρωποί μας γενικώς, έχουν την ανάγκη της συμπαράστασης, της φιλίας, της εκδήλωσης της αλληλεγγύης, εμείς, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, προσφέρουμε εθελοντικά, ότι μπορούμε, κάντε τηn αξιοποίηση σας, ελάτε στο στέκι μας, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες χωρίς δισταγμούς, προκαταλήψεις και δογματισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη για το άνοιγμα της αίθουσας: Μπάγια Ζωή τηλ 6977932421




Για το Δ.Σ.


Ο πρόεδρος η Γενική Γραμματέας


Γεώργιος Τσαρδούνης Μαρία Μυλωνά