header image

Αποτελέσματα Πανελλήνιου ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2016

08/02/2017

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


Ολοκληρώθηκε με επιτυχή κατάληξη ο Λογοτεχνικός Διαγωνισμός εργαζομένων στις τράπεζες, που διοργάνωσε η Γραμματεία Πολιτισμού της ΟΤΟΕ και αφορούσε 95 έργα ποίησης και 23 έργα πεζού λόγου των συναδέλφων και συναδελφισσών που συμμετείχαν.


Η κριτική επιτροπή (η σύνθεσή της ανακοινώθηκε την 10/11/16 από την ΟΤΟΕ) πλαισιώθηκε από ανθρώπους εξαίρετους στον χώρο της τέχνης του Λόγου, τους οποίους ευχαριστούμε με βαθειά εκτίμηση. Εντός του μηνός Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμοι να παραδώσουν την τελική στάθμιση των ποιημάτων και των κειμένων.


Η Γραμματεία Πολιτισμού της ΟΤΟΕ προγραμματίζει την εκδήλωση ανακοίνωσης και βράβευσης κατά κατηγορία συμμετοχής στον Λογοτεχνικό διαγωνισμό



την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και ώρα 18:30


στον χώρο του «Polis Art Caf é», Πεσματζόγλου 5, τηλ. 210 3249588
στο κέντρο της Αθήνας, πάνω από τη Στοά του Βιβλίου και το Θέατρο Τέχνης.


Στο περιεχόμενο της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει ομιλίες μελών της Κριτικής Επιτροπής και τη διαδικασία ανακοινώσεων και βράβευσης.


Τα πρώτα βραβεία ανά κατηγορία θα έχουν οικονομική ανταμοιβή και οι έπαινοι δύο ή τρεις ανά κατηγορία, θα τύχουν συμβολικού δώρου.


Καλούνται για τη συμμετοχής τους οι συνάδελφοι, τα μέλη των ΔΣ των Συλλόγων και βέβαια το σύνολο των συμμετεχόντων στον Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.


Παράκληση να δηλωθεί η παρουσία σας στην εκδήλωση στο email otoe@otoe.gr


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνείτε με τον Γραμματέα Πολιτισμού σ. Τάκη Σκαρτσολιά στο τηλ. 210 3388280, 6978 113 911 , email skartsolias@otoe.gr.




Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σταύρος ΚΟΥΚΟΣ Αχιλλέας ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ