header image

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ

13/03/2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο θέατρο ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ

για τους υπαλλήλους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ σας προσκαλεί στις τελευταιες του παραστάσεις με πολύ μειωμένο εισιτήριο.


Πληρώνοντας μόνο το δικαίωμα θεάτρου και τους φόρους που επιβαρύνουν το εισιτήριο.

Δηλαδή 8 € το άτομο ( αντί της κανονικής τιμής : 20€

Για μας είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε, να διευρύνουμε το κοινό μας και να δείξουμε τη δουλειά μας και μάλιστα σε θεατές υψηλού μορφωτικού επιπέδου που βλέπουν θέατρο και παρακολουθούν τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Για σας είναι επίσης μια ευκαιρία να δείτε μια ΚΩΜΩΔΙΑ του μεγαλύτερου κλασσικού κωμωδιογράφου. Αναφερόμαστε στην κωμωδία ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ του ΜΟΛΙΕΡΟΥ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στις παραστάσεις

Πέμπτη 12/3,Παρασκευή 13/3, στις 9.30μ.μ

Δευτέρα 16/3 στις 8.00 μ.μ

να παρακολουθήσετε την κωμωδία του ΜΟΛΙΕΡΟΥ ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ

(Με γνωστούς ηθοποιούς και συντελεστές)

Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ (Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων–Κυψέλη)

Τηλέφωνο κρατήσεων 2108656004- 2108679535

πάρτε περισσότερες πληροφορίες στο www .topos -allou .gr

ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ

Έργο ωριμότητας το ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ είναι μια από τις ωραιότερες κωμωδίες του Μολιέρου που γράφτηκε και παίχτηκε στο παλάτι του βασιλιά Ήλιου.

Πλούσιος έμπορος ο ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ αλλά γέρος και χωρίς κανένα τίτλο ευγενείας θέλησε να παντρευτεί νέα και όμορφη δεσποινίδα αριστοκρατικής αλλά ξεπεσμένης οικογένειας για να μπει πανηγυρικά στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Αντ΄ αυτού μπαίνει στους κύκλους των απανταχού κερατάδων διότι η νέα τυχαίνει να είναι ζωηρή και δεν συμβιβάζεται με ένα γάμο επιβεβλημένο. Πεθερικά αλλά και υπηρέτες ταλαιπωρούν λοιπόν τον Νταντέν που όχι μόνο δεν βρίσκει το δίκιο του αλλά βγαίνει και...κουρεμένος.

Το ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ είναι μια ευχάριστη κωμωδία και η παράσταση, κωμική και πολύχρωμη θα διασκεδάσει τον σημερινό θεατή. Διάρκεια 1.20΄

Μετάφραση: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΙΚΟΣ Σκηνοθεσία ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ Σκηνικό-Κοστούμια :ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ Μουσική ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ. Παιζουν ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ, ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΙΚΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΥΛΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΡΟΚΙΔΗΣ. ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΝΕΖΗ.

Με πρωτότυπη μουσική και τραγούδι που εκτελούνται ζωντανά πάνω στη σκηνή.

Δείξτε στο ταμείο την επιστολή

Παρακαλούμε ενημερώστε και όλους τους συναδέλφους σας οι οποίοι μπορούν να φωτοτυπήσουν την πρόσκληση για να μπορέσουν να έχουν την έκπτωση όλοι.

Τηλεφωνήστε για κράτηση θέσεων 210 8656004, 210 8254600